Praktijkinformatie

PRAKTIJK.nl website voor huisartsa

Spreekuren

Wij zijn geopend van maandag tot en met Vrijdag van 8:00 tot 17:00. De praktijk is open voor nieuwe patiënten. Jong, oud, student of expat: U bent bij ons welkom!

Spreekuren

Er is een inloopspreekuur dagelijks van 08:00 – 09:00.
.
Voor overige afspraken kunt u bellen tussen 8:00 en 12:00 uur . Voor het maken van afspraken voor consulten en visites die niet kunnen wachten tot de volgende dag kunt U bellen tussen 8:00 en 9:00 uur zodat u nog dezelfde dag gezien kunt worden.
.
Afzeggen?
.
Bel de praktijkassistente tijdig als een gemaakte afspraak niet door kan gaan. Iemand anders kan dan op dat tijdstip komen.

Meer tijd nodig ?

Wij verzoeken u bij het maken van een afspraak op het spreekuur, als u denkt meer tijd nodig te hebben dan 10 minuten, of als u meer dan één klacht heeft die u met de dokter wilt bespreken, dit aan de assistente door te geven. Zij kan dan, indien mogelijk, meer tijd voor u inboeken bij een afspraak met de dokter.

Huisbezoek

Bent u niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen in verband met uw ziekte, dan kunt u een huisbezoek aanvragen, liefst telefonisch vόόr 10u.

Spoedgevallen

Levensbedreigende situaties: bel 112.
.
Werkdagen binnen kantooruren (tussen 8.00 en 17.00 uur):
 Bij ongevallen kunnen wij in de meeste gevallen in de praktijk helpen. U kunt hiervoor altijd direct terecht. Belt u wel even dat u komt. Ook voor een spoedbezoek aan huis kunt u ons altijd bellen. Voor spoedgevallen belt u de reguliere praktijklijn 020-6227881, en kies 1.
.

Avond-, Nacht- En Weekenddienst (ANW)

Voor spoedgevallen ‘s avonds na 17:00 uur, s ‘ nachts en in het weekend. Noodsituaties die niet levensbedreigend zijn maar niet tot de volgende werkdag kunnen wachten.
.
Huisartsenpost:
.
088-0030600

Praktische informatie

De praktijk is gevestigd op de begane grond in een mulitfunctioneel pand. Naast onze huisartsenpraktijk bevindt zich in dit gebouw o.a. een fysiotherapiepraktijke en een diëtiste.

Inschrijven als nieuwe patiënt

De praktijk kenmerkt zich door een relatief jonge patiëntenpopulatie. Inwoners uit Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid en Amsterdam Oost kunnen zich inschrijven. Via de WebApp op de Homepage (patiënten portaal kunt u zich aanmelden)

Bloedprikken, Urine-onderzoek & Diabetes controle

Voor bloedprikken, urine-onderzoek & diabetes controle kunt u terecht tussen 08:00 en 12:00

Herhaalmedicatie

Wij verzoeken u digitaal uw herhaalmedicatie verzoek door te geven (via de WebApp). Het kan ook via de herhaalreceptenlijn 020-4289099. U kunt bellen met de assistente tussen 8:00 en 12:00 uur.

Praktijkondersteuning

Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt.

Doktersassistente

DE ASSISTENTES

Bij onze assistentes kunt u terecht voor al uw vragen en het maken van afspraken. Ook kunnen zij voor u overleggen met de huisarts en geven zij u deskundig medisch advies. Daarnaast hebben zij een eigen spreekuur voor:

 • Controle van uw bloeddruk
 • Injecties plaatsen
 • Verzorgen van wonden
 • Verwijderen van hechtingen
 • Oren uitspuiten
 • Bloed afnemen
 • Uitstrijkjes maken
 • Zwachtelen
 • Urines controleren
 • Wratten behandelen
 • ECG maken
 • Doppler onderzoek van de vaten

No-show regeling

Voor het geval dat u onaangekondigd niet verschijnt op het afgesproken consult, overmacht daar gelaten:
.
Praktijk Amstelveld is gerechtigd een onkostenvergoeding in rekening te brengen van 25 euro indien een patiënt meer dan twee maal niet verschijnt op het afgesproken consult zonder afmelding van te voren en waarbij de redenen van het niet verschijnen met de huisarts of assistente steeds besproken zijn.

Dit bedrag is niet declarabel bij de zorgverzekeraar.

Overmacht is nadrukkelijk van deze regeling uitgesloten.

Klachtenprocedure

Als huisartsenpraktijk willen wij ons werk graag zo professioneel mogelijk uitvoeren en vinden wij het belangrijk dat u ons vertrouwt. Natuurlijk kan het voorkomen dat u geen goed gevoel heeft over het contact met onze praktijk. Zo vindt u bijvoorbeeld dat u niet serieus bent genomen of heeft u de praktijk niet goed kunnen bereiken. Wij willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en wij ervan kunnen leren.
.
U kunt uw klacht of opmerking indienen door zich rechtstreeks tot een van onze medewerkers te wenden. Eén van onze medewerkers neemt uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling.

thuisarts

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

 • om gezond te blijven;
 • om klachten zelf aan te pakken;
 • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
 • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
 • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
 • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl

reisprik logo
reisprik
rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met een van de huisartsen in onze praktijk. De keuring wordt uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts. U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.

De kosten van een rijbewijskeuring zijn € 76,40.

Call Now Button
Translate »